Načini plaćanja

 

phone031 / 813 - 709

emailplameco@plameco.hr

My Cart

 x 

Košarica je prazna.

Korisnički dio

Načini plaćanja

Naručene proizvode moguće je platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • pouzećem (plaćanje prilikom preuzimanja),
  • bankovnom uplatom (putem e-bankarstva ili općom uplatnicom),
  • On-line kreditnim I debitnim karticama: American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners.

U slučaju da kupac proizvode plaća uplatom na račun, ugovor će se smatrati sklopljenim kada PLAMECO d.o.o. zaprimi potvrdu o uplati.

Ugovor o kupoprodaji je sklopljen trenutkom prihvata ponude kupca, a odmah dostupan proizvod bit će otpremljen dostavnoj službi u roku 24 sata dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) po primitku uplate kupoprodajne cijene.

Proizvod će biti dostavljen kupcu na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 2-5 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od predaje proizvoda dostavnoj službi.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

Ukoliko se plaćanje vrši bankovnom doznakom (virmanom ili internet bankarstvom) kupac je dužan koristiti podatke za uplatu koje primi e-poštom od strane prodavatelja.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta koji osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka.  Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici.

Troškovi dostave

U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave koji se posebno plaćaju.    

Troškove dostave proizvoda čija ukupna cijena iznosi do zaključno 999,99 ili manje snosi kupac te isti iznose 35,00 kn, troškove dostave proizvoda čija ukupna cijena iznosi 1.000,00 kn ili više snosi PLAMECO osim za artikle na kojima je posebno naznačen fiksni iznos troška dostave.

Ako se iz tehničkih ili logističkih razloga dostava paketa odvija u više navrata, kupac ne plaća dodatne troškove slanja.

Načini isporuke

PLAMECO d.o.o. dostavu vrši isključivo na području Hrvatske.
Kupac može pošiljku preuzeti osobno na lokaciji Nikole Tesle 111, Đakovo.

PLAMECO d.o.o. prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Kupci su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem, odnosno pred prodavateljem u trgovini PLAMECO d.o.o. ako je ugovoreno preuzimanje robe u trgovini, a sve kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave.
Ukoliko PLAMECO d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko PLAMECO d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, PLAMECO d.o.o. zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.