Izjava o privatnosti

 

phone031 / 813 - 709

emailplameco@plameco.hr

My Cart

 x 

Košarica je prazna.

Sidebar

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Primjer OBRASCA ZA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

POTROŠAČ:

_______________________________ (ime i prezime, adresa) _______________________________ (e-mail, telefon)

PRIMA:

Plameco d.o.o. Nikole Tesle 111, 31400 Đakovo tel. 031/813-709 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ja ___________________, izjavljujem da jednostrano raskidam ugovor o prodaji sljedeće robe ____________________, naručene dana __________________, primljene dana ___________________.

Robu koju sam primio obavezujem se u zakonskom roku vratiti na sljedeću adresu: Plameco d.o.o. Nikole Tesle 111, 31400 Đakovo, zajedno s primljenim računom.

U ___________________, dana ___________________.

____________________________________ . (vlastoručni potpis)

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na ovoj mrežnoj stranici možete elektronski ispunjavati i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam bez odgađanja, elektroničkom poštom.