Sve o robotskim kosilicama

 

phone031 / 813 - 709

emailplameco@plameco.hr

My Cart

 x 

Košarica je prazna.

Sidebar

Sve o robotskim kosilicama

 

Nije važno je li vaš travnjak velik ili malen, jednostavan ili izazovan, robotska kosilica osigurava savršenu košnju.

 

Robotske kosilice za svaki vrt

S robotskom kosilicom dobivate brojne sate slobodnog vremena. Umjesto košnje travnjaka, vrijeme možete provesti s obitelji i prijateljima te se baviti ugodnijim aktivnostima. Cijelo to vrijeme robotska kosilica travnjak održava u savršenom stanju. Tiho i lagano, po kiši i suncu.

Svaki vrt je jedinstven. Brojni različiti modeli iz široke ponude robotskih kosilica pokrivaju sve, od urbanih vrtova do izazovnih površina do 5000 m2. 

 

automower11.png

 

Husqvarna je poznata kao globalni predvodnik u robotskoj košnji - od predstavljanja prve robotske kosilice Automower® 1995. godine.

Danas je na više od 2 milijuna vrtova diljem svijeta robotska kosilica tvrtke Husqvarna. Na terenskim ispitivanjima i u anketama kosilice Automower® uvijek su iznova ocjenjivane kao najbolji proizvod.

Kosilice Automower® poznate su po iznimnoj pouzdanosti, s minimalnim brojem neočekivanih zaustavljanja. Dan ili noć, kiša ili sunce, znate da su tamo vani i s lakoćom odrađuju svoj posao.

 

Pokriva sva područja:
Žica za navođenje osigurava dolazak kosilice Automower® do udaljenih radnih područja. Također joj pomaže pronaći najkraći put natrag do stanice za punjenje, uštedjeti energiju te sprječava nastanak vidljivih tragova.

Svladavanje uskih prostora:
Automower® otkriva uske prolaze i pronalazi put čak i kroz najuže otvore.

Radi po kiši:
Automower® osigurava izvrsne rezultate košnje u svim vremenskim uvjetima. Njeni ključni dijelovi zaštićeni su od kiše te prašine i odrezane trave.

Automatski se ponovo puni:
Automower® automatski pronalazi put natrag do stanice za punjenje. Puni se oko 60 minuta, a zatim nastavlja košnju – sve bez vašeg sudjelovanja.

automower22

 

Ne proizvodi buku:
Iznenadit će vas kako brzo ćete zaboraviti na svoju kosilicu Automower® tvrtke Husqvarna. Jedva ćete je primijetiti dok se brzo, tiho i učinkovito kreće vrtom i obavlja svoj posao.

Svladava strme kosine:
Zahvaljujući optimiranom i inteligentnom ponašanju, kosilica Automower® 435X AWD tvrtke Husqvarna može savladati kosine do 70 % ili 35°, dok drugi modeli s lakoćom savladavaju kosine do 45 %.

Zaštita od mraza:
Robotska kosilica po pojavi mraza automatski prekida raspored košnje, čime se štiti travnjak.

Jednostavno čišćenje:
Vanjske površine i ispod robotske kosilice možete oprati vrtnim crijevom. Priloženim alatom za održavanje lako možete ukloniti poklopac za lako čišćenje i potpuni pristup.

 

Izrađene za sigurnost

Svi modeli Automower® pružaju visoku razinu sigurnosti. Sve započinje s izdržljivim dizajnom čiji su osnovni dijelovi gumeni odbojnici, pouzdani kuglični ležajevi i beskontaktni motor. Tijekom rada kosilica Automower® automatski otkriva predmeta na putanji košnje kako bi izbjegla oštećenja od sudara.

Noževi nisu učvršćeni, nego zakretni – pri kontaktu s predmetima trenutačno se preklapaju natrag na rezni disk. Sve neravnoteže u reznom sustavu (uzrokovane nepravilnom montažom noževa) otkrivaju se automatski.

Krađu je moguće spriječiti alarmom koji se oglašava pri podizanju kosilice. Alarm je moguće isključiti samo unosom jedinstvenog PIN koda. Na odabranim modelima također je dostupno praćenje uz GPS za praćenje položaja kosilice iz bilo kojeg dijela svijeta.

 

Bez buke, bez plinova, bez briga

Kosilica Automower® slagat će se s vašim vrtom i susjedima. Održava travnjak uz minimalnu potrošnju energije, bez benzina ili ulja, a također ne ispušta emisije ili plinove. Kosilica Automower® također se odlikuje najnižom percipiranom razinom buke na tržištu.

Svježi rez noževa oštrih poput britvice poboljšava prirodan rast i kvalitetu trave. Ostaci trave vraćaju se na tlo kao gnojivo, pa što dulje kosilica radi, to je travnjak zdraviji.

Budući da se odlikuje niskom potrošnjom energije i nema emisija, kosilica Automower® pametan je ekološki izbor. To je prirodan način košnje travnjaka, dan za danom.

 

Ponudu robotskih kosilica pogledajte na LINKU.

Za sva pitanja dostupni smo na 031/813-709 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.